Thuis

Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van de Qingdaobnp Biologische wetenschap, Ltd (Co., Ltd van Qingdao BNP) wordt, opgezet in 2005, gevestigd in Qingdao, Shandong-Provincie. Ons bedrijf is geëngageerd aan het verlenen van een brede waaier van kruiduittreksels, voedingssupplementen en OEM de dienst. Wij hebben onze eigen fabriek en R&D-centrum om de kwaliteit en de aangepaste dienst te waarborgen.

Het knoflookuittreksel, het Zwarte Knoflookuittreksel, het Rode Uittreksel van de Gistrijst en vele soorten paddestoeluittreksel zijn onze hoofdproducten. In 2017, introduceerden wij een nieuwe die productielijn lage temperatuur wordt genoemd vacuüm droge machine om natuurlijk fruit en plantaardig poeder te produceren, dat zeer geavanceerde methode in China zijn.

 

De „kwaliteit eerst, belangrijkste klanten“ is ons principe en wij proberen om het beste in Aard & Wetenschap aan het leven te brengen.

China Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Na 15 jaar van ontwikkeling, heeft BNP duurzame die verhoudingen gevestigd op vertrouwen met veel van de belangrijke merken in gezondheidszorg en de voedselindustrieën worden gebaseerd. Wij hebben veel klanten in de wereld, Zuidoost-Azië, Europa, Zuiden en Noord-Amerika. Voor gemeenschappelijke specificatieproducten, hebben wij inventaris in het pakhuis van de V.S.

China Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Qingdao BNP BioScience Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Aantal werknemers : 50~1000

Jaarlijkse omzet : 20000000-40000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : < 10%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Certificaten China Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Certificaten China Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Certificaten China Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Certificaten