De Nanjingslente & van de de Herfst Biologisch Techniek Co., Ltd

Een professionele en specifieke fabrikant in reiniging van hoge zuiverheids de Natuurlijke samenstellingen

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Nanjing Spring & Autumn Biological Engineering Co., Ltd

Klantenoverzichten
Het is mijn eer de één buitenlandse klant te zijn nadat NSABE estabilished. Sinds 2008 tot nu, heb ik installatieuittreksels van NSABE gekocht. De zuiverheid van de producten is hoog met goede prijs.

—— Jean-Perre

Ik ben online Chatten Nu

Nanjing Spring & Autumn Biological Engineering Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Nanjing Spring & Autumn Biological Engineering Co., Ltd Nanjing Spring & Autumn Biological Engineering Co., Ltd Nanjing Spring & Autumn Biological Engineering Co., Ltd Nanjing Spring & Autumn Biological Engineering Co., Ltd Nanjing Spring & Autumn Biological Engineering Co., Ltd Nanjing Spring & Autumn Biological Engineering Co., Ltd Nanjing Spring & Autumn Biological Engineering Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : NSABE
Aantal werknemers : <100
Jaarlijkse omzet : 10000-50000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

[Bedrijfprofiel]

De Nanjingslente & van de de Herfst die heeft Biologisch Techniek Co., Ltd een R&D-team door ervaren natuurlijke productenchemici wordt samengesteld. Het bedrijf is een high-tech onderneming belast met de extractie en de scheiding van chemische samenstellingen van installaties, en het concentreren zich op het onderzoek en de productie van standaardreferentiematerialen, farmacologie gebruikte natuurlijke tussenpersonen, bulkrang natrual producten, hoge zuiverheidsinstallatie extacts en actieve delen, TCM-tussenpersonen, en de ruwe materialen van TCM. Wij hebben ons eigen chemisch onderzoeklaboratorium en 2000 Medium-scale Fabriek van m2, die geëngageerd aan innovatieve kleine vooral anti-tumor, anti-inflammatory de moleculesamenstellingen van R&D, antioxidatie, anti-veroudert en metabolisme verwante natuurlijke samenstellingsmonomeren, die de voorlopersamenstellingen of de materialen voorzien van hoge zuiverheids natuurlijke bronnen voor innovatief drugonderzoek zijn.

Contactgegevens
Nanjing Spring & Autumn Biological Engineering Co., Ltd

Tel.: 86-25-66113315

Fax: 86-25-84430028

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)